| Autor |
Wiadomo¶æ |
Osiris
Do³±czy³: 08 Maj 2007 Posty: 143 Sk±d: PL Ostrze¿eñ: 1
|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2007 12:29 am Temat postu: |
|
|
To wygraliscie. Swoja droga nie wiem czemu nie moge logowac sie na glownej stronie. Zespol gra...hmmm..nie mnie to oceniac, sa od tego niby kompetentni ludzie u Was. Szkoda mi dziewczyn...
Zanosi sie, ze nawet seta nie ugracie w tym turnieju. Piast naprawde w dobrej formie.
P.S. Witcher ma wg mnie racje. Nie pisze sie Kasia, Gosia itp. To nie miejsce by pisac jak o kolezankach. Chyba, ze strona jest prywatna. Wtedy nie mam nic przeciwko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

Do³±czy³: 27 Lis 2006 Posty: 4035 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2007 2:09 pm Temat postu: |
|
|
http://www.energa-gedania.pl/?cmd=VDT_EDIT&idn=1176 o meczu z Gdanskiem.
Piast Szczecin wygra³ z Pronarem Zeto Astw± AZS Bia³ystok 3:1 (21:25, 25:17, 25:20, 25:23)
Indywidualne nagrody dla najlepszych w poszczególnbych dru¿ynach: Ewa Kasprów, Marta Szymañska, Emilia Reimus, Justyna Sachmaciñska
Tabela koñcowa:
1. ENERGA GEDANIA 3-0 6 9:3
2. Piast 2-1 5 8:6
3. Poznañ 1-2 4 6:6
4. Bia³ystok 0-3 3 1:9 _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fang

Do³±czy³: 07 Gru 2006 Posty: 202 Sk±d: Bia³ystok! [NM]
|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2007 2:38 pm Temat postu: |
|
|
ja jestem zaskoczony :O
nie napawa to optymizmem...
mam nadzieje ¿e po treningach z ca³± dru¿yn± sytuacja sie zmieni _________________ We're the best!!!
f**k the rest!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo Zbanowany
Do³±czy³: 04 Gru 2006 Posty: 1134
|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2007 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Pamiêtajmy, ¿e do dru¿yny do³±cz± jeszcze Alena Hendzel i Olga Palczewska. ¦wietny i mêcz±cy turniej w Bangkoku ma za sob± Dominika Koczorowska.
Liczê, ¿e jeszcze do³±cz± do nas jakie¶ ciekawe zawodniczki. Liga to nie turniej sparingowy i nie przejmujê siê jego wynikami.
Brawo Sachma! Tak trzymaj! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2007 2:56 pm Temat postu: |
|
|
Napisali na stronie Gedania,ze Dominika i Sylvia maj± jakies urazy, oby to nie by³o nic powa¿nego, ¿eby nie musia³y na d³ugo przerywac treningów
Wyniki nie s± zadowalaj±ce, ale co my mo¿emy oceniac jak nikt z nas nie widzia³ gry zawodniczek
Brawo Sachma  _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siatka
Do³±czy³: 12 Cze 2007 Posty: 1
|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2007 3:56 pm Temat postu: AZS Bia³ystok |
|
|
| AZS Bia³ystok prezentuje siê ca³kiem dobrze - mo¿e to zespó³ bez nazwisk ale widaæ kolektyw w dru¿ynie. Z czasem przyjd± zwyciêstwa i bêdzie widaæ efekty pracy z super fachowcem jakim jest brazylijski trener. Ciekawe tylko czy bêdzie mia³ szansê poprowadziæ chocia¿ jeden mecz w LSKa czy te¿ prezesi tradycyjnie zwolni± trenera tu¿ przed rozpoczêciem ligi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fang

|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2007 5:07 pm Temat postu: |
|
|
dobrze powiedziane, oby treneiro przepracowa³ ca³y okres przygotowañ do ligi
i porpowadzi³ AZS w meczach ligowych i dopiero wtedy go rozliczyæ _________________ We're the best!!!
f**k the rest!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
toffi
Do³±czy³: 08 Maj 2007 Posty: 52
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 6:47 am Temat postu: |
|
|
Dobrze powiedziane?! Chyba anty-kibic AZS wypowiada siê w ten sposób. Jak mo¿na takie bzdury ple¶æ, co tu jeszcze patrzyæ jak ju¿ wszystko widaæ. Nie dopu¶ciæ tê brazylianê do ligi na strza³ armatni.
Ju¿ przespany sezon przygotowawczy.....
Panowie z Zarz±du , wystarczy b³êdów, bardziej rozwa¿ne i profesjonalne ruchy s± potrzebne! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Witcher

Do³±czy³: 05 Gru 2006 Posty: 786 Sk±d: z pokoju w domu
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 7:01 am Temat postu: |
|
|
Nie wolno pope³niæ b³êdu z zesz³ego sezonu, gdy zatrudniono nowego trenera jedynie na podstawie s³abych wyników poprzednika w Pucharze Polski i nie dano mu czasu na przygotowanie ekipy "po swojemu". To by dobi³o ten zespó³. Trzeba poczekaæ do pierwszych meczy sezonu z ocenami...
Mimo wszystko jednak turniej nie napawa optymizmem... tzn. wyniki, bo gry, niestety, nie widzia³em (mam tylko nadziejê, ¿e by³a lepsza, ni¿ na AMP). _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
toffi
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 10:22 am Temat postu: |
|
|
| mylisz siê , wygl±da³o to gorzej jak KATASTROFA. Ludzie co dzia³aj± w siatkówce z ca³e Polski s± w szoku. Trzeba dobrze bawiæ siê w tym sezonie, bo to jest sezon nasz ostatni.... w LSK ( mówie o kibicowaniu) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justa

Do³±czy³: 13 Maj 2007 Posty: 148 Sk±d: Piaski^centrum Ostrze¿eñ: 1
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 10:32 am Temat postu: |
|
|
toffi zak³adasz juz czarny scenariusz... nieraz tak bywa³o ze na poczatku kicha a potem niespodziewanie na szczyty, wiec ja mysle zeby z ocena poczakac do pierwszych meczów a potem zak³adac czy zostaniemy czy nie, badzmy optymistami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Witcher

|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 10:32 am Temat postu: |
|
|
Je¶li mówisz o kibicowaniu, to Ci powiem, ¿e mi w tym wzglêdzie nie robi ró¿nicy, czy jeste¶my w LSK czy w I lidze (choæ oczywi¶cie dla dru¿yny to gigantyczna ró¿nica, ale w tym momencie mówimy o kibicowaniu), bo i tak powiem (i nie ja jeden) wspieraæ dru¿ynê ile si³. Oczywi¶cie sytuacja nie przedstawia siê ró¿owo, ale nie bêdê nikogo skre¶laæ tylko dlatego, ¿e nie skoñczy³ przygotowañ z zespo³em. Ca³y czas wierzê, ¿e trenerowi Osmarowi Pohlowi uda siê stworzyæ ekipê na miarê LSK. Poza tym - nie jest w moich kompetencjach oceniaæ pracê dru¿yny. S± od tego ludzie, którzy lepiej siê znaj± na tym. No i akurat niewiele mnie obchodzi, co ca³a Polska mówi. Wa¿ne, co bêdzie w lidze.
Warto podkre¶liæ: Po¶piech jest wrogiem rozumu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piter
Do³±czy³: 27 Cze 2007 Posty: 52
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 12:35 pm Temat postu: |
|
|
| Witcher napisa³: |
| Oczywi¶cie sytuacja nie przedstawia siê ró¿owo[/u] |
Przykro to stwierdzaæ, ale Azs poleci z ekstraklasy i to z hukiem. Có¿, kupowanie wy¿szej ligi, nigdy nie by³o sposobem na zbudowanie dru¿yny ...
Nie jest ró¿owo, ja bym powiedzia³, ¿e robi siê czarno. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
toffi
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 12:59 pm Temat postu: |
|
|
tak, niby nikt nie ocenia ,ale kazdy doradza i to czy sie zna czy nie...
Dalej mam nadzieje ¿e brazylijczyk nie rozpocznie sezonu, bo ju¿ zmarnowa³ okres przygotowawczy, to widaæ po brakuy sily, dynamiki, szybko¶ci , skoczno¶ci jak specjalnej tak i ogólnej. Po¶piech jest wrogiem wielu poczynañ, ale te¿ znam takie powiedzenie jak: lepiej pó¼niej jak wcale, a pozostawienie zespo³u w takich rekach na parê tygodni wiecej, to strata nie do odrobienia.
Wyrazam swoje zdanie , tylko tak my¶le, i oby siê myli³em, ale pod tym trenerem "niczego nie bêdzie" :cry: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mateusz
Do³±czy³: 29 Mar 2007 Posty: 611
Ostrze¿eñ: 3
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 2:22 pm Temat postu: |
|
|
| Witcher napisa³: |
| Je¶li mówisz o kibicowaniu, to Ci powiem, ¿e mi w tym wzglêdzie nie robi ró¿nicy, czy jeste¶my w LSK czy w I lidze .[/u] |
Dla Mnie jest to róznica.Je¶li bêdziemy w LSK to bêd± transmisje meczów.Jak bêd± transmisje to wtedy ludzie bed± widzieæ i wiedzieæ ¿e co¶ jest w Bia³ymstoku.Jak bêd± wiedzieæ ¿e cos jest....T przyjad± na mecz.....jak bed± na meczu i zobacz± kk i im sie spodoba to do³±cz± do m³ynu.....
PS:Troche rozmydlam ale.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Witcher

|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Poczytaj dok³adniej, o czym by³a mowa. Podpowiem: o kibicach i zabawie na meczach. Do tego mi LSK nie jest konieczna. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fang

|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 6:47 pm Temat postu: |
|
|
| toffi napisa³: |
| u¿ zmarnowa³ okres przygotowawczy, to widaæ po brakuy sily, dynamiki, szybko¶ci , skoczno¶ci jak specjalnej tak i ogólnej. |
skoro wysnuwasz ju¿ takie wnioski to mo¿e podasz nam swoje ¼ród³a :>
zdecydowanej wiekszosci z nas nie by³o dane ogl±daæ efektów pracy nowego trenera... _________________ We're the best!!!
f**k the rest!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emilka_AZS Zawodniczka

Do³±czy³: 02 Gru 2006 Posty: 128 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 8:28 pm Temat postu: |
|
|
| Kaczka kontuzjowana nie mog³a grac nie mielismy ¶rodkowej ;/ wiem, ¿e to nie ma co sie usprawiedliwiaæ ale osoba która gra³a 1 raz w ¿yciu na ¶rodku napewno nie zagra tak jak kaczka ona jest jedn± z lepszych w polsce... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo Zbanowany
Do³±czy³: 04 Gru 2006 Posty: 1134
|
Wys³any: Pon Wrz 17, 2007 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Czêsto wyniki sparingów s± zupe³nie odwrotne do wyników osi±ganych pó¼niej w lidze. Trener ma swoja koncepcjê gry i trzeba daæ mu szanse. Trzeba to pouk³adaæ. Nie wiemy czego wymaga od zawodniczek na treningach, nie wiemy na jakim etapie przygotowañ s± dziewczyny. Nie gramy jeszcze ze wszystkimi naszymi najlepszymi zawodniczkami. Liczê, ¿e dru¿yna bêdzie stanowi³a jedno¶æ i ka¿da dziewczyna w³o¿y w swoj± grê wiele serca. Nie oczekujê od nich Mistrzostwa Polski. Bêd± chwile pora¿ek ale i bêd± chwile rado¶ci. Wiara przenosi góry.
W tamtym roku napompowano balon, który pêk³ z wielkim hukiem. Mo¿e w tym roku poskleja siê ten rozerwany przez wielu krytyków balonik i bêdziemy mile zaskoczeni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Wto Wrz 18, 2007 8:57 am Temat postu: |
|
|
Indywidualne nagrody dla najlepszych zawodniczek w poszczególnych dru¿ynach otrzyma³y: Ewa Kasprów (Energa Gedania), Marta Szymañska (Piast), Emilia Reimus (AZS AWF), (Pronar) na www.lsk.net.pl niepokusili sie nawet o nazwe druzyny i nazwisko zawodniczki wystosowa³am juz do nich maila
moze nie bezposrednio zwi±zane z tematem, ale ...
Wracaj±c do tematu to czasu troche jest, nie mozemy go zmarnowac
[edit]to nie b³±d LSK, odpisali na maila, zamiast poprawic b³±d to nie ma info o indywidualnych nagrodach , napisa³am do webmastera strony druzyny z Gdanska a co - niech nie pope³niaj± b³êdów [/edit]
Indywidualne nagrody dla najlepszych zawodniczek w poszczególnych dru¿ynach otrzyma³y: Ewa Kasprów (Energa Gedania), Marta Szymañska (Piast), Emilia Reimus (AZS AWF), Justyna Sachmaciñska (Bia³ystok).
na stronie Gedani Gdansk poprawili  _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej
Ostatnio zmieniony przez Macka dnia Wto Wrz 18, 2007 7:32 pm, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|