Forum AZS Bia³ystok Strona G³ówna

Zawodniczki AZS'u Bia³ystok
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 21, 22, 23  Nastêpny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶æ
wedkal

Do³±czy³: 03 Gru 2006
Sk±d: z roweru

PostWys³any: Czw Sty 11, 2007 12:16 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Cytat:
jerzy napisa³/a:
Obie maj± tu ch³opaków

a gdzie takie wiadomo¶ci sprzedaja? w fakcie? Very Happy
jerzy

Do³±czy³: 23 Lis 2006

Ostrze¿eñ: 1

PostWys³any: Czw Sty 11, 2007 2:05 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

widocznie to byli koledzy z Bia³orusi którzy tu siê ucz±,wprowadzono mnie w b³±d.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Witcher

Do³±czy³: 05 Gru 2006
Sk±d: z pokoju w domu

PostWys³any: Czw Sty 11, 2007 5:25 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

heh. Znów pud³o Smile

PostWys³any: Czw Sty 11, 2007 6:40 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Cytat:
jerzy napisa³/a:
widocznie to byli koledzy z Bia³orusi którzy tu siê ucz±,wprowadzono mnie w b³±d.

mo¿esz opowiedzieæ co¶ wiêcej?
bartek

Sk±d: spod skraju Puszczy Bia³owieskiej

PostWys³any: Czw Sty 11, 2007 7:02 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Ja dzisiaj widzia³em Elenê i Olge jak sta³y na przystanku na Warszawskiej - niedaleko Maniac Gym Smile wygl±da³y na takie samotne... a jeszcze wia³ wiatr i pada³ lekki deszcz... ;p
KaLiNkA_89

Do³±czy³: 01 Gru 2006

PostWys³any: Czw Sty 11, 2007 7:06 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Wedkal, Jerzy, Witchrer ocb.. pogubi³em siê.. nie wiem ocb.. we¼cie powiedzcie o co chodzi...
wedkal

PostWys³any: Czw Sty 11, 2007 7:22 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

bo tutaj jerzy pisze jakies ciekawe informacje o Lenie i Pali... których nigdy w ¿yciu nie slyszalem od nikogo Smile nawet od samych dziewczyn Razz i chcialbym sie dowiedziec ocb
jerzy

Do³±czy³: 23 Lis 2006

Ostrze¿eñ: 1

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 8:52 am    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

No có¿ wielu chcia³oby mieæ takie dziewczyny,widocznie to chwalipiêty,czy z obywatelstwem to te¿ lipa?Sad
Powrót do góry
Witcher

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 9:35 am    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Ju¿ nie p³acz Sad Trochê siê po¶miali¶my i tyle Smile
Nastêpnym razem staraj siê lepiej potwierdzaæ te informacje, które masz Razz
Zbanowany

Do³±czy³: 04 Gru 2006

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 10:37 am    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

"Najwiêkszym problemem Muszynianki jest plaga kontuzji (...)
-Musimy jak najszybciej znale¼æ rozgrywajac±. Prowadzimy rozmowy z pewn± Bu³gark± oraz z King± Baran, która jest zawodniczk± AZS Bia³ystok - dodaje Serwiñski."
Powrót do góry
Witcher

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 11:53 am    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Nie oddamy!

[edit] a nawet Liberum Veto! [/edit]

Ostatnio zmieniony przez Witcher dnia Pi± Sty 12, 2007 11:53 am, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Numer ICQ
Macka
Pani Magister

Do³±czy³: 27 Lis 2006
Sk±d: Bia³ystok

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 2:50 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Mialam zamiar to samo wkleic Razz uprzedi³es mnie Razz

jestem troche w szoku,ze chc± Kinge od nas Surprised, tym bardziej ze w sezonie gra na przyjeciu a nie na rozegraniu

zobaczymy jak sie sprawa zakonczy

Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej
Powrót do góry
Cinek

Do³±czy³: 01 Sty 2007
Sk±d: Bia³ystok / Wroc³aw

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 6:26 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Nie ma mowy aby Kinge komu kolwiek oddawac Kinga Gra u nas i tak zostanie Liberum Veto!!
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
KaLiNkA_89

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 8:17 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Ja wiem czy nie ma mowy..je¿eli dziewczyna ma siê marnowaæ..graæ rzadko. mo¿e niech spróbuje si³.. bo ciêzko bedzie jej grac w pierwszym sk³adzie.. Szkoda ¿eby Kinge oddali.. ale spójrzcie te¿ .. musi sie rozwijaæ. Jest m³oda i pewnie ambitna..Jednak wierze ¿e zostanie.

Ostatnio zmieniony przez KaLiNkA_89 dnia Pi± Sty 12, 2007 8:39 pm, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Cinek

Do³±czy³: 01 Sty 2007
Sk±d: Bia³ystok / Wroc³aw

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 8:24 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

No niby tak.... Chociaz osobiscie wola³ bym aby pozosta³a z NAMI w Bia³ymstoku;)
Powrót do góry
Pablo
Zbanowany

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 8:44 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Kalinka ale pogra³aby pó³ roku i spowrotem ³awka bo Be³cik nie wygryzie. A u nas kto wie. Kinga jest nasza!!!
Powrót do góry
KaLiNkA_89

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 10:00 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Oj Pablo Pablo.. Czy¿by¶ nie wierzy³ w Kinge ?Very Happy
MikeL

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 11:08 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

Ja jestem za tym zeby zostala w Bia³ymstoku... ale Kinga niestety u nas ma³o gra wiec moze dajmy dziewczynie siê rozwijac, ale pamietajmy ze to tylko wypozyczenie.... wiec tak czy inaczej w planach jest Kingi powrot.

AZS najlepszy w Polsce jest.....
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Odwied¼ stronê autora
wedkal

PostWys³any: Pi± Sty 12, 2007 11:35 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

ja jestem za tym zeby Kinga zosta³a bo za rok jak Marta odejdzie to Kinga jest szykowana na jej zastepce na rozegraniu.. to bylo na tyle z mojej strony
Pablo
Zbanowany

PostWys³any: Sob Sty 13, 2007 12:51 pm    Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok Odpowiedz z cytatem

"(...) Tyle wspomnieæ, bo po wywalczeniu medalu w Muszyniance nie oby³o siê bez k³opotów. Przede wszystkim odesz³y z niej dwie kluczowe zawodniczki, reprezentantki kraju, Joanna Mirek i Milena Rosner. Na domiar z³ego dwie inne, sprowadzone przed tym sezonem, siatkarki nie graj± z powodu kontuzji. S± to: reprezentacyjna rozgrywaj±ca Izabela Be³cik (przed sezonem przymierzana te¿ do gry w Bia³ymstoku) i chorwacka przyjmuj±ca, Ingrid Siscovich. W zwi±zku z tym trener Bogdan Serwiñski ma k³opoty ze skompletowaniem sk³adu. Zw³aszcza je¶li chodzi o rozegranie, bo do dyspozycji na tê pozycjê ma tylko Ewê Cabajewsk±.

- To du¿y problem i ca³y czas rozgl±damy siê za now± zawodniczk±. Jedn± z nich jest Kinga Baran [której Kardas nie widzi na rozegraniu, raczej jako przyjmuj±c± - red.] z Bia³egostoku - mówi szkoleniowiec Muszynianki. - Z³o¿yli¶my ju¿ propozycjê jej wykupienia.

- Nie ma tematu - ucina jednak Wojciech Piotrowski, mened¿er Pronaru. - Kinga jest nasz± zawodniczk±, jest nam potrzebna i nie zamierzamy jej nigdzie oddawaæ."
wiêcej na http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35239,3845911.html

Brawo! O to chodzi³o! Smile

Ostatnio zmieniony przez Pablo dnia Sob Sty 13, 2007 12:53 pm, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum AZS Bia³ystok Strona G³ówna -> AZS Bia³ystok - Sprawy Sportowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 21, 22, 23  Nastêpny
Strona 2 z 23

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach