| Autor |
Wiadomo¶æ |
_Kamil_

Do³±czy³: 04 Gru 2006 Posty: 114 Sk±d: mam wiedzieæ Ostrze¿eñ: 2
|
Wys³any: Wto Gru 19, 2006 10:41 pm Temat postu: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
Temat ogólny o zawodniczkach naszego zespo³u. Zak³adam go po to aby na naszym forum nie mia³ miejsca ba³agan spowodowany co rusz powstaj±cymi nowymi tematami o poszczególnych dziewczynach. Temat powsta³ z mysl±, ¿e znajd± siê tutaj wasze opinie nt.zawodniczek, zdjêcia, informacje itp. co tylko dusza zapragnie ...  _________________ #4 Mas que la competidora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

Do³±czy³: 27 Lis 2006 Posty: 4035 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Wto Gru 19, 2006 10:47 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
To ja po obejrzeniu meczu z Gwardi± moge powiedziec,ze Sylwia Pycia nie jest w najwy¿szej formie, albo poprostu mecz jej nie do konca wyszedl, co prawda miala kilka udanych blokow i akcji, ale jednoczesnie kilka razy totalna klapa. Szkoda,ze Kasia Kalinowska sie nie pokaza³a w trakcie tego meczu, mog³ j± Kardas chociaz na chwile wpusic _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
_Kamil_

Do³±czy³: 04 Gru 2006 Posty: 114 Sk±d: mam wiedzieæ Ostrze¿eñ: 2
|
Wys³any: Wto Gru 19, 2006 10:50 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
To ja po obejrzeniu zdjêæ z treningu dziewczyn mogê powiedzieæ to:   
A je¿eli chodzi o Sylwiê, to faktycznie, ten mecz nie by³ dobry w jej wykonaniu ale co¶ czujê ¿e odbije sobie to w pi±tek  _________________ #4 Mas que la competidora
Ostatnio zmieniony przez _Kamil_ dnia Wto Gru 19, 2006 10:50 pm, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Wto Gru 19, 2006 10:54 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
Sylwia pewnie sie odbije, licze na to.
Marta Pluta zdecydowanie lepiej zagra³± z Gwardi± niz z Centrostalem, sadze, ze w meczu z Gedania pokaze sie z jeszcze lepszej strony - zagrywka, obrona i atak oprocz rozegrania punktuje nam dziewczyna _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
macias_01

Do³±czy³: 02 Gru 2006 Posty: 83 Sk±d: Bia³ystok/Suchowola
|
Wys³any: Wto Gru 19, 2006 11:03 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
A dla mnie najciekawsz± zawodniczk± ASZ-u jest Dominika Koczorowska, nie gra co prawda w podstawowej szóstce, ale po kilku blokach zauwa¿y³em, ¿e dziewczyna ma talent...
Bardzo mi siê podoba... jej gra oczywi¶cieB) Chocia¿ ona sama te¿ niczego sobie dziewczyna:D _________________ Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Ciê...
Ostatnio zmieniony przez macias_01 dnia Wto Gru 19, 2006 11:06 pm, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartek

Do³±czy³: 03 Gru 2006 Posty: 242 Sk±d: spod skraju Puszczy Bia³owieskiej
|
Wys³any: Sro Gru 20, 2006 2:05 am Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
Mo¿e nie bêdê oryginalny jak powiem, ¿e najbardziej podoba mi siê gra i zaanga¿owanie Magdy Saad, ale to ju¿ by³o w innym temacie
Tak¿e Dominika Koczorowska, tak jak ju¿ macias_01 wspomnia³, pokazuje klasê Jest aktualnie najlepiej i najskuteczniej atakuj±c± naszego klubu i jedn± z najlepszych atakuj±cych w LSK oby tak dalej  _________________ Good, better, best. Never let it rest.
Until your good is better and your better is best.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
macias_01

|
Wys³any: Sro Gru 27, 2006 1:57 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
Podoba mi siê równie¿ styl i jako¶æ gry Eleny Hendzel. Najfajniejsze jest to, ¿e nie boi siê bloku przeciwniczek, zawsze bije pi³kê tak mocno jak tylko da rade(oczywi¶cie w zale¿no¶ci od jako¶ci wystawienia... a to ostatnio daje wiele do ¿yczenia) w obronie nie gra jako¶ rewelacyjnie, ale przecie¿ nie jest libero...
Powracaj±c jeszcze do wystawienia. Marta Pluta gra strasznie wysok± pi³kê i przeciwniczki maj± bardzo du¿o czasu ¿eby ustawiæ blok. Kinga, Dominika, Sylwie, Elena czy jakakolwiek atakuj±ca w naszym zespole ma ju¿ na wej¶ciu bardzo trudne zadanie przebicia siê b±d¼ te¿ ominiêcia bloku... A niestety przeciwniczki g³upie nie s± i daæ siê oszukaæ za bardzo nie chc±... My¶le, ¿e trener powinien nad tym popracowaæ
Mimo tych wszystkich mankamentów naszej gry i tak jestem przekonany, ¿e jeszcze miesi±c, dwa najpó¼niej i nasze dziewczyny bêd± robi³y taki m³yn na boisku, ¿e strach siê baæ...
Ale osobi¶cie nadal pozostaje przy Dominice... _________________ Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Ciê... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
azs fan

Do³±czy³: 22 Gru 2006 Posty: 110 Sk±d: sko³owaæ szmal? Ostrze¿eñ: 1
|
Wys³any: Wto Sty 09, 2007 12:25 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
macias_01 nie Eleny tylko Aleny ale dobra tam.
podoba mi sie styl gry Madzi Saad. Mimo tego ¿e ma kontuzje popisuje sie swoj± gr± _________________

Ostatnio zmieniony przez azs fan dnia Wto Sty 09, 2007 8:13 pm, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wedkal
Do³±czy³: 03 Gru 2006 Posty: 125 Sk±d: z roweru
|
Wys³any: Wto Sty 09, 2007 1:36 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
| Cytat: |
azs fan napisa³/a:
macias_01 nie Eleny tylko Aleny ale dobra tam.
|
co Ty nie powiesz
a ja Ci powiem, ze Eleny i bede mia³ racje  _________________ No bike, no fun |
|
| Powrót do góry |
|
 |
macias_01

|
Wys³any: Wto Sty 09, 2007 7:03 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
Dok³adnie, nie wiem sk±d wzi±³e¶ imiê Alena...
jakby siê nie nazywa³a i tak lubiê patrzeæ jak gra:) _________________ Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Ciê... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wedkal
|
Wys³any: Wto Sty 09, 2007 8:03 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
imie Alena jest zwi±zane z tym w jakim kraju mieszka
wszystkie imiona na Bia³orusi maj± byæ zapisane w jêzyku bia³oruskim (przynajmniej tak kiedy¶ by³o) tote¿ je¿eli dziecko sie nazywa Elena (czyt. Jelena) to w urzêdzie zapisuje siê je jako Alena bo taki jest bia³oruski odpowiednik tego imienia EOT _________________ No bike, no fun |
|
| Powrót do góry |
|
 |
azs fan

Do³±czy³: 22 Gru 2006 Posty: 110 Sk±d: sko³owaæ szmal? Ostrze¿eñ: 1
|
Wys³any: Wto Sty 09, 2007 8:15 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
Ech... Myli³em sie xD _________________

Ostatnio zmieniony przez azs fan dnia Pon Mar 19, 2007 7:30 pm, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
Do³±czy³: 23 Lis 2006 Posty: 971
Ostrze¿eñ: 1
|
Wys³any: Sro Sty 10, 2007 8:43 am Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
| Czy wiecie ¿e jej ojciec jest Polakiem,Pronar ma wyst±piæ o nadanie jej poskiego obywatelstwa,trwaj± sprawdzania pochodzenia Palczewskiej to mo¿e i ona te¿ bêdzie Polk±:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Witcher

Do³±czy³: 05 Gru 2006 Posty: 786 Sk±d: z pokoju w domu
|
Wys³any: Sro Sty 10, 2007 9:10 am Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
o nadanie jej polskiego obywatelstwa mo¿e wyst±piæ tylko osoba, której to obywatelstwo mieliby przyznaæ. Obywatelstwo to nie przymus - to wybór. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
|
Wys³any: Sro Sty 10, 2007 10:04 am Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
s³ysza³em jak to mówi³ sprawozdawca pod koniec meczu,¿e to Pronar siê stara.Mam zagadkê dla was; kiedy zobaczymy atak z obej¶cia z jednej nogi,w wykonaniu Syliwi,kto zgadnie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Sro Sty 10, 2007 1:22 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
Sylwia zagra tak napewno w tym sezonie
s±dze, ¿e runda rewanzowa, ale mam przeczucie,zem oze juz na Nafcie :p _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wedkal
|
Wys³any: Sro Sty 10, 2007 3:35 pm Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
| Cytat: |
| azs fan napisa³: co¶tam |
a Ty dalej nie rozumiesz...
Mowie ze pisanie Elena jest rowniez poprawne tyle tylko ze w dokumentach ma zapisane Alena bo takie jest prawodawstwo na Bia³orusi, ale nazywa sie Elena  _________________ No bike, no fun |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
|
Wys³any: Czw Sty 11, 2007 9:27 am Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
| ;)Wa¿ne ¿eby zosta³a Polk± i bia³ostocczank±,Obie maj± tu ch³opaków to mo¿e zostan± tu d³u¿ej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Witcher

Do³±czy³: 05 Gru 2006 Posty: 786 Sk±d: z pokoju w domu
|
Wys³any: Czw Sty 11, 2007 9:52 am Temat postu: RE: Zawodniczki AZS'u Bia³ystok |
|
|
co do ch³opaków, s³ysza³em co¶ innego, ale mo¿e wypowie siê kto¶ nieco lepiej poinformowany (rzut okiem na wedkala) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|