| Autor |
Wiadomo¶æ |
SandraGWR

Do³±czy³: 16 Mar 2008 Posty: 26 Sk±d: Wroc³aw
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

Do³±czy³: 27 Lis 2006 Posty: 4035 Sk±d: Bia³ystok
|
Wys³any: Sro Maj 14, 2008 5:55 pm Temat postu: |
|
|
To co¶ jest nie tak, skoro "Dziewiêæ zawodniczek, które zosta³y w kadrze, wyrazi³o chêæ dalszej gry w Bia³ymstoku - dodaje szef klubu. - skoro wyrazi³y chêæ gry, to Ilona powinna byæ w tej rozpisce.
Chyba dziennikarz pisz±cy ten artyku³ o niej zapomnia³ albo nie ca³a 9 wyrazi³a chêæ gry ... _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SandraGWR

Do³±czy³: 16 Mar 2008 Posty: 26 Sk±d: Wroc³aw
|
Wys³any: Sro Maj 14, 2008 6:02 pm Temat postu: |
|
|
No i w³a¶nie dlatego zapyta³am siê co z Ilon± ale ja Wam mówie ¿e ona to do Gwardii przyjdzie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
Do³±czy³: 23 Lis 2006 Posty: 971
Ostrze¿eñ: 1
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Pi± Maj 16, 2008 9:08 am Temat postu: |
|
|
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35239,5216916.html - jakby trenerem by³ dalej Darek Luks to mo¿liwe, ¿e trafi³aby do nas Wojtowicz ... _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej
Ostatnio zmieniony przez Macka dnia Pi± Maj 16, 2008 9:36 am, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Osiris
Do³±czy³: 08 Maj 2007 Posty: 143 Sk±d: PL Ostrze¿eñ: 1
|
Wys³any: Pi± Maj 16, 2008 9:29 am Temat postu: |
|
|
Macka przecie¿ Wójtowicz ju¿ mieli¶cie.
literówka siê przytrafi³a, chodzi oczywi¶cie o Wojtowicz Gabrysie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Sro Maj 21, 2008 6:09 am Temat postu: |
|
|
Odchodzi Tatiana Hardiejeva
Obecna kadra AZSu:
Dominika Koczorowska, Alena Hendzel, Katarzyna Kalinowska, Joanna Szeszko, Katarzyna Walawender, Ilona Gierak, Justyna Sachmaciñska, Magdalena Saad. Te dziewczyny na pewno zostaj± w bia³ostockim klubie. www.wspolczesna.pl _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
|
Wys³any: Sro Maj 21, 2008 9:28 am Temat postu: |
|
|
| No có¿! Dziêkujemy Tatjano za grê dla nas. Teraz zosta³o nam kibicowaæ transferom,kto do nas przyjedzie? My¶lê ¿e trenerzy dobrze wiedz± kto im potrzebny i na kogo nas bedzie staæ,mnie marzy siê Godos na rozegranie, czy staæ nas na ni±? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo Zbanowany
Do³±czy³: 04 Gru 2006 Posty: 1134
|
Wys³any: Sro Maj 21, 2008 10:34 am Temat postu: |
|
|
Je¿eli informacja siê potwierdzi to mamy "z g³owy" ¶rodkowe. Uwa¿am ¿e nie potrzebujemy wcale wielu wzmocnieñ.
Liczê na to, ¿e Asia Szeszko bêdzie braæ tak jak w koñcówce obecnego sezonu. Kasia Walawender okaza³a siê odkryciem sezonu i oby sz³a ci±gle w dobrym kierunku. Ilona Gierak mia³a ju¿ przeb³yski i oby siê nam rozwinê³a, a bêdziemy mieli z niej po¿ytek. Madzia Saad - je¿eli uniknie kontuzji to o libero bym siê nie martwi³. Sachma - no i tu nie wiem co napisaæ bo nigdy nie wiadomo czego siê po niej spodziewaæ .
Co do wzmocnieñ. Potrzebna jest nam zawodniczka która regularnie zdobywa³aby punkty z ataku i potrafi³a poci±gn±æ dru¿ynê kiedy nie bêdzie gra siê uk³adaæ.
Rozgrywaj±ca... a w³a¶ciwie rozgrywaj±ce.
Mo¿e nareszcie doczekamy siê te¿ zawodniczek z naszego regionu. Tylko pytanie czy poradzi³yby sobie w LSK. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek

Do³±czy³: 19 Maj 2008 Posty: 2
|
Wys³any: Czw Maj 22, 2008 8:21 am Temat postu: |
|
|
Pewnie po niedzieli wyja¶nie siê kwestia pewnej przyjmuj±cej, która napewno by³aby du¿ym wzmocnieniem Waszej dru¿yny. To by³by taki hicik transferowy na rynku.
Wiem ale nie powiem? Darujmy sobie. _________________ www.moderatorvolley.eu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo Zbanowany
Do³±czy³: 04 Gru 2006 Posty: 1134
|
Wys³any: Pi± Maj 23, 2008 11:41 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
| Magdalena Godos, Agata Sawicka, Anna Wo¼niakowska, Izabela ¯ebrowska z Winiar Kalisz, Ewa Kasprów z Gedanii Gdañsk, Anna Manikowska z Farmutilu Pi³a, Gabriela Wojtowicz z Muszynianki Muszyna oraz Ma³gorzata Plebanek z Piasta Szczecin - m.in. tymi siatkarkami interesuj± siê bia³ostoccy dzia³acze, tworz±c zespó³ przed nowym sezonem ekstraklasy. |
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35239,5239885.html
Nazwiska robi± wra¿enie. Mo¿e co¶ z tego bêdzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
|
Wys³any: Sob Maj 24, 2008 7:46 am Temat postu: |
|
|
Magdalena Godos musi byæ nasza,pozosta³e to ju¿ sprawa kasy i trenerów Lista robi wra¿enie,no zobaczymy co z tego wyniknie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Sob Maj 24, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
Agata Sawicka - a co z Magd± Saad Chyba nie chc± "po¿egnaæ" naszej libero
Je¶li chodzi o Godos to ciekawe czy nie pójdzie do Budowlanych £ód¼, w powrót Ani Manikowskiej te¿ jako¶ nie wierze, ale zobaczymy na pocz±tku czerwca co z tego wyjdzie. _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shelldreams
Do³±czy³: 27 Sty 2008 Posty: 181 Sk±d: BIA£YSTOK Ostrze¿eñ: 2
|
Wys³any: Sob Maj 24, 2008 11:27 am Temat postu: |
|
|
Co do Agaty to chyba ma³o prawdopodobne. Nie wydaje mi sei ¿eby klub zrezygnowa³ z Madzi, to ¶wietna libero, chyba, ¿e sama chce odej¶æ, ale w to w±tpie ...
Najwiêksze szanse maj± Ania Wo¼niakowska, Magdalena Godos i Gabriela Wojtowicz tak mi sie wydaje
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Pi± Maj 30, 2008 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Agatê Sawick± mo¿na "skre¶liæ" - do nas na bank nie przyjdzie, do BKSu albo do Pi³y
a to co napisa³a na forum Calisii , czyli to prawda, ¿e przechodzi
| Qlka napisa³: |
| Z calego serca dziekuje wszystkim kibicom za wsparcie i wspolprace przez te dwa lata.To byl dla mnie piekny okres,nie wiem czy nie najlepszy w moim zyciu...Mam do Kalisza i ludzi z tego miasta ogromny sentyment i rzeczywiscie jesli w przyszlosci bedzie dobry zespol,to ja mam do kogo wracac...:)Pozdrawiam i zycze wszystkiego co najlepsze-Q |
Wojtowicz pewnie w Pile. Wiêc zawê¿a nam siê grono ... _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej
Ostatnio zmieniony przez Macka dnia Nie Cze 01, 2008 11:11 am, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jerzy
|
Wys³any: Pon Cze 02, 2008 9:13 am Temat postu: |
|
|
| Pytanie; czy nasza stara ósemka podpisuje nawe kontrakty? Co¶ dziewczynom z Kalisza nie¶pieszno do nas,ch³opak Wo¿niakowskiej bêdzie gra³ w Kêdzierzynie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macka Pani Magister

|
Wys³any: Pon Cze 02, 2008 9:41 am Temat postu: |
|
|
S³ysza³am plotkê, ¿e Lena Hendzel do Pi³y idzie ... nie wiem ile w tym prawdy jest _________________
Liczy siê Tylko AZS
Tylko AZS i nic wiêcej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shelldreams
Do³±czy³: 27 Sty 2008 Posty: 181 Sk±d: BIA£YSTOK Ostrze¿eñ: 2
|
Wys³any: Pon Cze 02, 2008 2:18 pm Temat postu: |
|
|
| Macka napisa³: |
| S³ysza³am plotkê, ¿e Lena Hendzel do Pi³y idzie ... nie wiem ile w tym prawdy jest |
Oby to plotka .... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|